Garanția Calității în Estetică

Sloganul aBeauty Clinique ®, ”Garanția Calității în Estetică” este susținut de concret de 8 elemente principale ce au fiecare la rândul lor câte 3 subcategorii importante și diferențiatoare.

Aceste elemente principale sunt:

  • Experiență
  • Siguranță
  • Rezultate
  • Intimitate
  • Colegi
  • Pregătire
  • Grijă
  • Timp

Experiență

Experiență

Mai multe clinici. Mai mulți ani. Mai multă experiență.

Se spune că din 100% succes 1% e inspirație și 99% transpirație (muncă). Este suficient să înmulțești 7 ani de experiență cu cele 6 clinici din prezent, iar ecuația va fi una câștigătoare pentru beneficiile obținute de tine ca pacient. aBeauty Clinique ® este în momentul de față cel mai mare lanț de clinici de estetică neinvazivă și minim invazivă din România, iar această dimensiune ne oferă posibilitatea să acumulăm mai multă experiență într-un timp mai scurt.

Protocoale unice

Tratamente aparent similare. Protocoale total unice.

Imaginează-ți fiecare terapie ca pe un joc de fotbal. La prima vedere toată lumea joacă fotbal cu aceeași minge rotundă și pe același teren. Cu toate astea, există echipe de top care obțin rezultate și echipe care joacă în ultimele divizii. Protocoalele noastre unice de tratament sunt asemenea unei echipe de top. Îți oferă REZULTATE. 1. În primul rând mai bune. 2. În al doilea rând mai rapide. 3. În al treilea rând mai sigure. Indiferent de aparatul sau substanța pe care o folosim.

Soluții personalizate

Soluții Haute Couture.

Fiecare om este unic. Atât din punct de vedere mental cât și fizic. Tocmai de aceea fiecare soluție este în primă fază clarificată de specialiștii noștri în cadrul unui diagnostic de calitate, lipsit de obligații financiare. Apoi soluția este personalizată și special croită pentru dorințele, obiectivele și așteptările tale. Croim soluții care dau rezultate pentru tine.

Siguranță

Substanțe originale

Originale și valabile: Substanțe premium.

Pentru ca un tratament să ofere rezultate și să se desfășoare în siguranță este important ca substanțele să fie originale și valabile. De aceea suntem foarte atenți și avem o procedură strictă la verificarea calității și valabilității acestora. Fiecare fiolă de substanță este desigilată în fața ta, iar termenul de valabilitate îți este arătat pe loc. Când vii la aBeauty Clinique ® nu ai niciodată îndoieli legate de calitatea și cantitatea substanțelor sau consumabilelor utilizate la tratamente și terapii.

Substanțe păstrate corect

Fără jumătăți de măsură. Fără rabat de la calitate.

Pentru ca un tratament să ofere rezultate și să se desfășoare în siguranță este important ca substanțele folosite să fie depozitate la temperaturi corecte. La aBeauty avem grijă de acest aspect de la primul contact, începând de la transportul substanțelor în clinicile noastre la temperaturi optime și la depozitarea sigilată a acestora la temperaturi optime. Uită de realizarea tratamentelor sau injectărilor cu jumătăți de măsură. Când alegi aBeauty Clinique ®, alegi un serviciu premium, unde toate detaliile la care uneori probabil nici nu te-ai gândit, înseamnă proceduri importante pentru noi. Și pentru tine.

Aparatură

Dacă se află la aBeauty, înseamnă că e bun.

Deși aparatul reprezintă doar o mică parte din succesul total al unui tratament (cel mai important aspect al rezultatelor fiind experiența și protocoalele utilizate) aparatura și tehnologia folosită este un pilon de bază. Înainte de aduce un aparat la aBeauty, testăm noi înșine îndelung tratamentul și măsurăm rezultatele cu ochi critici. Astfel, tu când vii la aBeauty Clinique ® poți fi sigură că terapia de care vei beneficia a fost testată îndelung înainte. Contrar unor alte practici, aBeauty nu a făcut, nu face și nu va face niciodată experimente sau teste pe pacienții săi. Când vii la aBeauty Clinique ® știi mereu că ești în siguranță.

Rezultate

Măsurători precise

Obții doar ceea ce măsori.

Multă lume se laudă că oferă rezultate. Noi dovedim acest lucru 1 la 1 cu fiecare pacient. Protocolul nostru presupune măsurători ample și precise înaintea, în timpul și la finalul oricărei terapii. Acompaniate de pozele realizate de specialiștii nostri, rezultatele care ne recomandă îți oferă satisfacția unei alegeri bune și sunt ușor de verificat într-un mod obiectiv.

Rezultate

121.440 de tratamente. 94% rata de satisfacție.

Medicina nu este o știință exactă precum matematica, iar o rată de 100% a satisfacției este probabil imposibil de atins în orice domeniu. 111.724 de tratamente cu rată bună de satisfacție realizate în 6 ani în 5 clinici înseamnă rezultate bune. Mai multe rezultate bune. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că obții rezultate.

Garanții tratamente

Da. Garantăm că vei avea rezultate.

Deși există o incidență de sub 8% să se petreacă această situație, în cazul în care tu consideri că nu ai avut absolut deloc rezultate chiar dacă ai respectat indicațiile, iar specialiștii noștri sunt 100% de acord cu această conculuzie, îți realizăm terapia până se vede cel mai mic rezultat sau îți restituim banii. Suntem singura companie de acest tip care îți oferă acest serviciu de satisfacție și protecție. Noi oferim garanția rezultatelor. Tu alegi cum beneficiezi de ea.

Intimitate

Intimitate

În unele momente trebuie să fii aproape singură.

Am gândit fiecare spațiu de tratament cu gândul la intimitate. Astfel, singura variantă prin care ar afla altcineva că vii la noi sau ce tratamente faci la noi este să îi spui tu direct, deoarece de la noi nu are cum să afle. În plus, fiecare cabinet de tratament permite accesul doar câte unui pacient pentru ca terapia să se desfășoare în confort psihic și intimitate deplină.

Confidențialitate

Datele tale: 100% în siguranță

Datele tale personale (informații, măsurători, poze) sunt stocate într-un sistem informatic propriu, ce rulează la nivel local (nu poate fi accesat de hakeri prin internet) și este criptat, prevenind asfel accesul neautorizat. Singurele persoane care au acces la datele tale sunt specialiștii noștri cu care ai interacționat și cu care măsori împreună rezultate. Nici măcar CEO-ul companiei nu poate vedea poze sau informații despre tine dacă nu ai semnat acordul pentru imagini.

GDPR

Date cu caracter personal. Protejate corect.

De pe 25 mai 2018 a intrat în vigoare GDPR, reglementarea care protejează datele generale cu caracter personal a tuturor cetățenilor UE. aBeauty Clinique ® a luat toate măsurile de compatibilitate cu aceste reglementări și are un DPO (Data Protection Officer) dedicat acestui aspect. Astfel, datele tale personale sunt în siguranță la noi, poți afla cu ușurință ce facem cu ele sau poți alege oricând să le ștergem din baza de date. Intimitatea este un drept fundamental pe care noi îl susținem.

Colegi

Consilieri de estetică

Consilieri de estetică, nu recepționeri.

Colegii noștri cu care aveți prima interacțiune sunt consilieri specializați de estetică, cu pregătire amplă în domeniu, asemenea personalului medical calificat din clinicile noastre.

Terapeuți esteticieni

Terapeuți cu pregătire medicală.

Terapeuții aBeauty Clinique ® trec printr-un proces amplu de pregătire înainte să presteze o terapie către un pacient. Peste 80% din terapeuții noștri au pregătire medicală certificată de asistenți medicali.

Medici specialiști

Doctori experimentați. Cu rezultate la activ.

Medicii noștri sunt specialiști pe domenii mai complexe, precum chirurgie sau dermatologie, fapt care asigură calitatea serviciilor medicale de estetică prestate. Colaborăm doar cu medici care au rezultate, nu doar publicitate.

Pregătire

Cursuri colegi

Fericirea ta, prioritate unică.

Realizăm în fiecare an mai multe tipuri de cursuri ce au ca scop pregătirea personală și profesională a colegilor noștri. Astfel, tu vei avea parte mereu de cel mai bun tratament din domeniu. Din toate punctele de vedere.

Cursuri medici

Medici bine pregătiți = rezultate.

În domeniul medical procesul de învățare nu se termină niciodată. Un doctor bun și renumit azi, nu poate fi bun la nesfârșit. De aceea noi la aBeauty Clinique ® suntem disciplinați și consecvenți. Și ne asigurăm că medicii noștri sunt mereu buni și livrează mereu rezultate fiind certificati pentru fiecare tratament.

Evaluari lunare

Despre cum putem fi mai buni. Pentru tine.

Orice om bun are și momente mai puțin bune. Așa cum orice om slab poate avea și momente bune. Prin sistemul nostru de evaluare lunară periodică a tuturor colegilor ne asigurăm de constanța calității serviciilor pe care ți le oferim.

Grijă

Refuzăm contraindicații

Nu vindem cu orice preț. Punem preț pe grija față de tine.

Tratăm cu seriozitate ceea ce facem. Suntem atenți la indicațiile și contraindicațiile fiecărui tratament. Siguranța ta este prioritatea noastră supremă. Dacă ai vreo afecțiune de pe lista de contraindicații a unui tratament anume, nu îți vom face respectivul tratament. Avem 0 cazuri de probleme datorate contraindicațiilor în 6 ani. Preferăm să refuzăm un client și să-i găsim alternative dacă siguranța și sănătatea îi este pusă în pericol. La aBeauty Clinique ® avem grijă de tine.

Sistem fidelitate

Îți mulțumim. Ești cel mai important.

Îți mulțumim pentru fidelitate și îți răsplătim loialitatea prin intermediul Clubului aBeauty, un sistem de fidelitate ce îți oferă reduceri suplimentare pe fiecare categorie de tratamente. Pentru că ești pacient fidel, obții statutul de membru al Clubului aBeauty și vei avea mereu cele mai bune prețuri posibile, indiferent de promoțiile existente.

Sistem feedback

Servicii și mai bune pentru tine. Datorită ție.

Sistemul nostru de feedback ne permite să comunicăm specific și personalizat în fiecare etapă. Astfel, vom afla părerea ta despre noi, despre serviciile noastre și despre rezultate, astfel încât data viitoare când alegi aBeauty Clinique ® să-ți oferim servicii și mai bune. La aBeauty Clinique ® ținem cont de feedback-ul tău.

Timp

Promptitudine

Respectăm ora de programare.

Atunci când stabilim o oră pentru o programare, luăm acest lucru foarte în serios. Asta înseamnă că îți garantăm că nu aștepți peste ora la care ai fost programată dacă nu am convenit altfel înainte de planificare. Iar dacă în 8% din cazuri se mai întâmplă situații neprevăzute, garanța calității presupune că ne recompensăm cu vârf și îndesat.

Sistem programări

Suntem asistentul tău personal.

Sistemul nostru informatic de planificări ne permite să-ți găsim un loc prielinic pentru viitoarea ta programare. Și pentru că suntem flexibili, îți oferim asistență umană 1 la 1 la fiecare planificare. Mai mult, îți aducem aminte și confirmăm împreună prezența astfel încât să ne asigurăm că nu ratezi ce e mai important pentru tine.

Tratamente eficiente

Nu e nevoie să petreci toată ziua în clinică.

Cum sună să nu pierzi toată ziua la clinică și să obții și rezultate excelente? Ei bine, se poate! Ne pasă de timpul tău pentru că timpul este singura resursă irecuperabilă. Prin aparatura și protocoalele de tratament pe care le avem, îți oferim cele mai bune rezultate posibile în cel mai scurt timp posibil.